De top 10 beste gps tracker hond van 2024

Vergelijking van de 10 beste gps tracker hond van 2024.

Wil je een gps tracker hond kopen voor jouw huisdier? Dan is het goed om eerst na te denken over wat je precies zoekt. Wat vind je belangrijk bij het uitzoeken van een nieuwe gps tracker hond? Is de prijs doorslaggevend? Ga je 100% voor kwaliteit? Of ben je op zoek naar een goede tussenoptie? Wij zijn op zoek gegaan naar de 10 beste gps tracker hond, waarvan je hier de uitslag kunt bekijken. Wij hebben bij onze vergelijking van de beste gps tracker hond rekening gehouden met de prijs, de werking van de gps tracker hond en de duurzaamheid van het product. Uiteindelijk zijn wij uitgekomen op de onderstaande 10 varianten.

Laatste update: 2 aug. 2023

Inhoudsopgave

De top 10 gps tracker hond

Ben je op zoek naar een nieuwe gps tracker hond? En wil je de gps tracker hond online bestellen? Dan kun je al snel verdwaald raken tussen alle mogelijkheden uit webshops, merken en varianten. In deze review hebben wij daarom de 10 beste gps tracker hond voor jou uitgezocht.

1. Nuvance GPS Tracker voor Hond en Kat Huisdier IP67 Waterdicht

De GPS tracker is IP67 waterdicht, waardoor hij bestand is tegen regen, zweet en dagelijks gebruik. Bovendien heeft de tracker een lange batterijduur, waardoor je niet steeds hoeft op te laden. De tracker is ook eenvoudig te bedienen via een app op je smartphone of tablet, waar je live de locatie van je viervoeter kunt volgen. Je krijgt ook meldingen als je huisdier buiten een door jou ingestelde geofence gaat. Zo weet je altijd waar je huisdier is en waar hij naartoe gaat. Geef je huisdier de zorg en de bescherming die hij verdient met de Nuvance GPS Tracker voor honden en katten. Deze compacte en krachtige tracker is discreet ingebouwd in de halsband zodat jouw viervoeter hier geen last van heeft. Daarnaast is de GPS tracker IP67 waterdicht, waardoor hij bestand is tegen regen, zweet en dagelijks gebruik. Bovendien heeft de tracker een lange batterijduur, waardoor je niet steeds hoeft op te laden. Met de GPS Tracker van Nuvance kun je altijd je huisdier op de voet volgen. Via een eenvoudig te bedienen app op je smartphone of tablet, kun je live de locatie van je viervoeter volgen en krijg je meldingen als hij buiten een door jou ingestelde geofence gaat. Daarnaast is de tracker uitgerust met een SOS-functie voor noodgevallen. Kortom, met de GPS Tracker van Nuvance weet je altijd waar je huisdier is en waar hij naartoe gaat. .

2. Spotter® Huisdier GPS Tracker Hond Inclusief Prepaid Simkaart Activity Tracker Waterdicht - Kleine honden GPS tracker

De Spotter® Huisdier GPS Tracker is het perfecte hulpmiddel voor alle hondenbaasjes die hun hond willen volgen. Deze kleine, lichte GPS tracker heeft een batterijduur van 5 dagen en is waterdicht, waardoor hij bij elke activiteit mee kan. Met de geïnstalleerde prepaid simkaart krijg je toegang tot de app, waaruit je alle activiteiten van je hond kunt volgen. Stel eenvoudig een zone in en je krijgt een melding als je hond daar buiten of binnen komt. Ook kun je via de activity tracker precies zien hoe actief je hond is geweest. Er is ook een speciale knop die je kunt gebruiken om een directe melding te versturen naar je telefoon als je hond in gevaar is. Daarnaast kun je zijn locatie ook opvragen met behulp van Google Maps. Raak je de GPS tracker kwijt? Dan kun je deze eenvoudig terugvinden met de handige zoekfunctie. De Spotter® Huisdier GPS Tracker is een must-have voor alle hondenbaasjes die hun hond willen blijven volgen. Deze kleine, lichte GPS tracker biedt je alle informatie die je nodig hebt, waaronder locatie, activity tracker en een directe melding als je hond in gevaar is. Met deze honden GPS tracker heb je altijd zekerheid!

3. Tractive GPS DOG 4 GPS Tracker voor Honden Activiteitenmonitor Past op meeste Halsbanden Donkerblauw

De Tractive GPS-hondentracker helpt je om je hond altijd in de gaten te houden. Deze kleine, lichtgewicht tracker is waterdicht, stofdicht en past op de meeste halsbanden en hondentuigen. De donkerblauwe rubbere klem houdt de tracker stevig op zijn plaats. De Tractive GPS-app geeft je in real time inzicht in de locatie van je hond en laat je zien waar hij of zij is geweest. Je kunt ook de activiteiten van je hond volgen en deze vergelijken met de aanbevolen waarden. De tracker is voorzien van geavanceerde GPS- en GSM-technologie, wat betekent dat hij overal ter wereld werkt.

De 3 beste gps tracker hond

Hierboven heb je kunnen lezen over de 3 beste gps tracker hond. Toch kan het zijn dat je nog niet tevreden bent met deze varianten. Misschien ben je op zoek naar een goedkopere gps tracker hond, of juist een wat luxere optie. Hieronder hebben wij daarom nog 7 goede gps tracker hond uitgezocht.

4. Weenect DOGS² GPS Tracker voor honden

Met deze GPS tracker voor honden krijg je ook 24/7 toegang tot informatie over je hond. De tracker met geïntegreerde SIM kaart zendt de locatie, de temperatuur, de hoogte en de snelheid van je hond direct naar je smartphone. Bovendien kun je veiligheidszones instellen, waardoor je een melding krijgt wanneer je hond deze verlaat. De Weenect Dogs 2 is uitgerust met een batterij die je eenvoudig kunt opladen met een oplaadkabel. Het apparaat is ook waterdicht en dustproof, waardoor je er zeker van bent dat het tegen alle omstandigheden kan. Bovendien is het heel klein en licht, waardoor je hond er helemaal geen last van heeft. Met de Weenect Dogs 2 kun je je hond altijd in de buurt houden. Je krijgt real-time updates over waar hij is, zodat je zeker weet dat je dier veilig is. Bovendien kun je via de app berichten sturen naar je hond, zodat je contact met hem kunt houden. Geniet met de Weenect Dogs 2 van een gevoel van rust, zodat je, ongeacht waar je je bevindt, gerust kunt zijn dat je hond op de juiste plek is.

5. Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind Auto Scooter Fiets Kat Hond

Het mini GPS tracker systeem geeft de locatie van het object dat u wilt volgen. U kunt het ook gebruiken voor het verzenden van berichten of het maken van telefoongesprekken. Dit systeem is ontworpen om uw gegevens te beschermen, zodat u een veilig en betrouwbaar systeem heeft. De GPS tracker is gemakkelijk te gebruiken en heeft een lange levensduur. Het heeft een geïntegreerde batterij die u een lange tijd kunt gebruiken. U kunt ook real-time locatiegegevens krijgen met behulp van de real-time tracking functie. U kunt ook de gegevens van de locatie van uw kinderen of huisdieren zien. Het is ook mogelijk om de gegevens van de locatie te delen met vrienden en familie.

6. Mini GPS Tracker Kind Inclusief Gratis Simkaart- GPS Tracker Kat GPS Tracker Fiets GPS Tracker Hond GPS Tracker auto

Met deze mini GPS tracker kunt u locaties van uw kat, hond, auto of fiets real-time bijhouden. Inclusief gratis simkaart, zodat u geen verdere kosten hoeft te maken. Je hebt toegang tot 24/7 real-time locatie tracking, waar je ook bent. Je kunt ook een virtuele perimeteralarm instellen, zodat je een alarm krijgt als je dier, auto of fiets deze zone verlaat. Deze mini GPS tracker is handig en eenvoudig in gebruik. Het heeft een lange standby-tijd en de batterij is gemakkelijk te vervangen. Bovendien heeft het een waterdicht ontwerp, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat het nat wordt als je buiten bent. Het is ook klein en discreet, zodat het niet opvalt als je het draagt.

7. Key Finder -Sleutel Vinder- Sleutelzoeker- GPS Tracker -Gps Tracker Hond-Locatietracker met bluetooth 4.0- Key Tracker

Met de KeyFinder heeft u altijd controle over uw dierbare bezittingen. Dankzij de Bluetooth 4.0 technologie, heeft u een brede verbinding en een lange levensduur. Ook kunt u een alarm instellen, zodat u een melding krijgt als uw sleutels of hond buiten het bereik komen. De KeyFinder heeft ook een verliesfunctie, waarmee u eenvoudig andere KeyFinder gebruikers kunt vinden. De KeyFinder is een klein, compact apparaat, waardoor het gemakkelijk te gebruiken en te dragen is. Het heeft een gemakkelijk te gebruiken knop, waarmee u de locatie van uw sleutels of huisdier direct kunt bepalen. Daarnaast werkt de KeyFinder op elk type batterij. De gebruiksduur is langer dan een maand, wat betekent dat u ten alle tijden controle heeft over uw bezittingen.

8. Novity® GPS Tracker Voor Kind Hond Fiets Kat Baggage Koffer Auto Vliegtuig Zonder Abonnement Volg systeem

Het systeem kan worden gebruikt voor kinderen, huisdieren, fietsen, koffers, auto's en zelfs vliegtuigen. Dankzij de geavanceerde GPS-technologie kan het systeem een locatie met een nauwkeurigheid van 5 meter bepalen. Bovendien zijn er geen abonnementskosten en heeft het een lange levensduur van twee jaar. Het systeem is ook waterdicht en heeft een ingebouwde oplaadbare batterij. De Novity® GPS Tracker heeft ook een aantal geruststellende functies die ervoor zorgen dat je altijd op de hoogte blijft. Zo krijg je meldingen als de tracker wordt verplaatst, waardoor je eenvoudig de locatie kunt achterhalen. Ook kun je de veiligheidszone instellen, waardoor je een melding krijgt als het apparaat buiten deze zone komt. Daarnaast kun je een historisch traceerpad bekijken, zodat je precies kunt zien waar je voorwerp zich bevindt.

9. Magnificos gps tracker kat hond gps hond honden tracker oplaadbaar waterdicht gratis app goud

De Magnificos GPS tracker is zowel waterdicht als oplaadbaar. Hierdoor kunt u maandenlang genieten van het product. Daarnaast is de tracker gemaakt van een duurzaam materiaal waardoor deze langer meegaat. De gratis app is geschikt voor iOS en Android en wordt geleverd met een handleiding. Nu hoef je je geen zorgen meer te maken over waar je huisdier is. Met deze GPS Tracker heb je altijd het antwoord. De tracker is perfect voor katten en honden en met een gouden kleur ziet hij er ook nog eens stijlvol uit. Je huisdier zal er prachtig uitzien met deze Magnificos GPS Tracker aan zijn halsband. Je hebt volledige controle over waar je huisdier is zodat je nog meer kunt genieten van de tijd die je met hem doorbrengt.

10. Sinotrack Mini GPS Tracker Voor Kind Hond Kat Baggage Auto Zonder Abonnement Gratis Houder

De Sinotrack Mini GPS Tracker is een must-have voor het bewaken van je dierbaren in het leven. Het is ontworpen om u te helpen uw waardevolle bezittingen te bewaken waar u ook bent. Met deze GPS tracker kunt u gemakkelijk de locatie van uw kind, senior, hond, kat of bagage bewaken. Het is een kleine, lichtgewicht tracker die is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Het is voorzien van een stevige houder waarmee je het op bijna elk oppervlak kunt monteren. De Sinotrack Mini GPS Tracker is voorzien van een geavanceerd GPS tracking systeem dat u in staat stelt om de locatie van uw kind, senior, hond, kat of bagage in real-time te volgen. U kunt ook een virtueel perimeternotificatie instellen waarmee u een melding ontvangt als het object buiten het perimeternotificatiegebied beweegt. Bovendien is deze tracker voorzien van een krachtige accu die tot twee maanden meegaat zonder opladen. En het beste van alles is dat je geen maandelijks abonnement nodig hebt om deze tracker te gebruiken.

Veelgestelde vragen over gps tracker hond

Onze reviews komen tot stand door lang onderzoek, persoonlijk ervaring en beoordelingen van klanten. Bij het maken van onze top 10 lijsten, kijken wij naar zowel prijs als kwaliteit, om zo tot een goed evenwicht te komen.

De reviews en vergelijkingen op onze website zijn volledig onafhankelijk en wij werken niet samen met webshops of merken. Deze 10 gps tracker hond hebben wij zelf uitgezocht na onderzoek gedaan te hebben. Om deze redenen zijn de reviews op onze website betrouwbaar voor consumenten.

Hoe duur is een goede gps tracker hond precies? Dit is natuurlijk lastig te zeggen. Duurdere producten zijn niet altijd beter. Daarnaast zijn er bepaalde merken die meer ervaring hebben bij het maken van een bepaald product. Hoeveel je wilt uitgeven voor een nieuwe gps tracker hond ligt ook aan je eigen wensen. Hoe belangrijk is de werking van de gps tracker hond? En hoeveel heb je te besteden? Daarom vergelijken wij producten niet alleen op kwaliteit, maar ook op prijs.

Ons laatste woord over gps tracker hond

Uit onze beste lijst met producten, denken we dat er voor ieder wat wils is als het gaat over een GPS tracker. Je moet echter wel goed voor jezelf nadenken en onze gids raadplegen om erachter te komen welke GPS tracker het beste bij je hond past. Als je toch vragen hebt of advies nodig hebt, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Denk goed na over welke GPS tracker je voor je hond aanschaft, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Gerda de Vries

Gerda is een gepassioneerde schrijfster die gespecialiseerd is in het vergelijken van producten voor huisdieren. Als dierenliefhebber heeft ze veel ervaring met het zorgen voor verschillende soorten huisdieren en is ze altijd op zoek naar de beste producten om hun leven nog comfortabeler en gelukkiger te maken. Of het nu gaat om voeding, speelgoed, verzorgingsproducten of andere accessoires, Gerda is de persoon bij uitstek om te vertrouwen voor eerlijke en betrouwbare beoordelingen van producten voor huisdieren.

10 jan. 2023

Tips voor het uitkiezen van een goede gps tracker hond

Heb je besloten om een nieuwe gps tracker hond uit te zoeken voor jouw huisdier? Dan wil je natuurlijk niet te veel inleveren op kwaliteit. De duurste gps tracker hond is echter ook niet een aantrekkelijke optie. Daarom is het slim om goed na te denken over de wensen van jou, maar natuurlijk ook die van je huisdier. Hoe belangrijk is de gps tracker hond voor jouw huisdier?

Wat zoek je in een goede gps tracker hond?

Er zijn producten waar je geld op kunt besparen, omdat je deze niet zo vaak gebruikt, of omdat deze niet zo ingewikkeld zijn om te produceren. Er zijn echter ook veel producten waar je niet wilt kiezen voor de mindere optie. Denk aan voeding voor jouw huisdier of een goede slaapplek. Waar ben je naar op zoek voor een nieuwe gps tracker hond? Kies je voor een duurdere optie? Of zoek je voor een goede budgetoptie?

Goede tussenopties voor een gps tracker hond

Wil je niet te veel geld uitgeven, maar ook niet inleveren op kwaliteit met een budgetoptie? Dan vind je in onze vergelijkingen ook veel ’tussenopties’. Deze producten zijn een goede middenweg tussen de beste gps tracker hond en de goedkopere gps tracker hond. Vaak zijn deze producten een slimme keuze, omdat je hierdoor het beste van beide werelden bij elkaar brengt. Bekijk daarom goed de 10 bovenstaande gps tracker hond, denk na over jouw wensen en wat jouw huisdier belangrijk zou vinden voor een nieuwe gps tracker hond.

Meer reviews

Gerda de Vries | 30 April 2023
Gerda de Vries | 28 April 2023